keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Colors!

Löysin H&M aiva ihanan punasen urheilupaidan!

14.95 euroo makso h&m:ssä. Kevyttä ja kivaa kangasta, jossa on peukaloille omat reijät., sekä iso ja löysä paita,  jota on kiva pitää päällä myös vaa kotona hölläillessä.



Oon vasta viime aikoina tajunnu värien lumoavan voiman. Voisin sanoo et suurimman osan mun elämästä oon pukeutunut mustaan, tummansiniseen, harmaaseen ja kaikkeen  tummaan, koska en oo vaan osannu pukeutua muuten. Kyllähän mä tykkään väreistä, oon aina tykännyt. Mut tummat  värit on aina ollut mulle ne helpommat värit. Yleensä ku käytiin ystävien kanssa shoppailemassaa niin mulle vaan tuli niitä mustia vaatteita sinne pukukoppiin (mustaa magiaa?) ja heti ku tuli kokeiltua vähänkin kirkkaampia värejä, niin olo muuttu vaivaantuneeks ja epävarmaks. Ei niitä kirkkaita koskaan tullut ostettua ja jos tuli, niin sinne vaatekaappiin ne vaan jäi. Ehkä se johtuu  tästä synkästä ja kylmästä talvesta, mut jotain mussa on muuttunut. Kiinnitän värikkäisiin vaatteisiin paljon enemmän huomioita  kun ennen ja sitä kautta niitä tulee ostettua JA käytettyä! :)


Ostin myös tälläsen perus urheilutopin, makso 9.95 h&m







Mitäs mieltä ootte? :)



5 kommenttia:

  1. OOn itekki kattonu tota paitaa, mut sellasena vaaleen turkoosina :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo! Mulla on tota samaa harmaana myös, mut ostin sen aikoja sitten varmaa 25 eurolla, et hinta oli nyt ainakin laskenu kivasti:)

      Poista
  2. vautsi! kattelin tota samaa oranssia urheilupaitaa viimeks tampereella, ei ainakaa vielä tarttunut mukaan.. :)

    VastaaPoista

Kommentteja? :)