sunnuntai 20. tammikuuta 2013

More hair!

Viikonloppu vetää viimesiään..
voi että, ku tuli taas koko viikonloppu herkuteltua. Tänäänki kauheesti suklaata tuli vaan mussutettuu. No ei voi mitää, jos sitä nyt alkais maanantaina vähän elää taas "terveellisemmin". taidan sanoo tän joka  hemmetin sunnuntai uudestaa ja uudestaa? voi juma.
Mul on kauhee ikävä Alexia. Se oli koko viikonlopun meil ja lähti pari tuntii sit, mut nyt jo kamala ikävä! Voiku vaan pääsis sen viereen käpertyy.. Aatteli et laittaisin huomenna postauksen, jossa kertoisin mun ja Alexin stoorin sit ihan kokonaan   :)

Tässä on nyt kuvaa näistä mun uusista hiuksista:

Eli ihan ruskeet ne nyt on, mut kyl mää näistä tykkään. Sellanen oranssi lähti noist hiuksist ihan kokonaan kyllä, vaikka pidinki niist. Mut on nää nykyisetki kivat, vaihtelu virkistää.  Päätin nyt laittaa iha luonnolliset kuvat tohon, nii saatte realistisen kuvan näistä
eli täs vähän vertailtavaa...

Before:

After:Mitä mieltä ootte?
Ja hei! Mää päätin et kyllä mää sen polkkatukan taidan ottaa. En viel tiedä millasta otsista siihen jne, ja mikä olis sit ihan lopullinen väri, et tuleeks se sysimusta vai vähän ruskeempi, mut kyllä mää sen otan. En vielä, mutta parin kk päästä. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja? :)