perjantai 18. tammikuuta 2013

Vähän uutta väriä

Hiukset tuli värjättyä just. Ei oo niin oranssit ku ennen, vaan enemmän menee ruskeeseen. 

Before:After:

Oon jo jonki aikaa miettinyt, et mitä sitä tekis hiuksille. Tuntuu et nykyään kaikki tahtoo vaan kasvattaa tukkaansa ja kaupoista ostellaa priorinit, piimaxit, hiustenpidennykset sun muut. Mulla itelläni on melkein aina ollut tälläset puolipitkät tummat hiukset. Joskus aina välill alan kasvattaa pidemmiks, mut lopulta mä ne aina klipsasen lyhyemmiks. ne on vaan ollu mulla aina. Nyt kuitenki pari päivää sit rupesin miettii jotain aivan muuta; Mää voisin värjätä tukan taas mustaks ja leikata polkkatukan!

En tiiä miks, mut mun mielestä polkkatukka on aivan älyttömän tyylikäs. Yleensä pitkät hiukset on kaunis ja varma valinta, mut polkkatukka.. se on vaan niiiin hemmetin tyylikäs!


Sara La Fountainilla on täydellinen polkkatukka mun makuun, just tollasen itellenikin haluisin. Tykkään muutenkin Saran tyylistä! Ostin joku kuukausi sit tollasen samanlaisen hatun ja heti ku löysin ton kuvan, niin ei vitsi mun innostus vaan tästä polkkatukasta kasvo! 


Mielettömän kaunis nainen <3 
Polkkatukka vaan on mulle silti aika epävarma valinta. Tulee heti pelko, et jos se ei sopiskaa tai jos kyllästyisin. On se kuitenki tosi radikaali muutos, ja hirveen nopeesti se tukka ei kasva takasi! No ainahan sillon voi ne pidennykset ottaa, mut...  Onneks aattelin kuitenki, et jos leikkaan niin leikkaan sen vasta parin kk päästä, mietin vielä ihan rauhassa ja kattelen muuttuuko mieli. 

Mutta kertokaas te mielipiteenne? :)


-Daliina

4 kommenttia:

  1. leikkaa polkka! repäse! uskalla! se sopis sulle! tee jotain radikaalia! suosittelen! pitkä tukka on niin varma valinta ja sä jos joku uskaltaa tehdä jotain epävarmaa! tee se ! saat mun 100% tukeni! kyllä! oot upee, tee se, sopis sulle oikeesti<3 älä epäröi, joskus pitää oikeesti mennä fiiliksen mukana eikä miettiä seurauksia! :) <3

    VastaaPoista
  2. todellaki uskallat! ja uskon että sulle just sopis, tulis upeet ja vähä erilaisemmat ku ei sellasii hiuksii kuitekaa koko ajan tuu kadulla vastaa:) kannattaa ainaki kokeilla muute jää harmittaa!

    VastaaPoista
  3. Polkkatukka, miksei? :) mutt ainakin ite jättäisin noi otsahiukset ainakin aluks pois, ettei tuu liian radikaalia muutosta! Tosi kivat tuli tosta nykysestä väristä muuten!♥

    VastaaPoista

Kommentteja? :)