keskiviikko 16. tammikuuta 2013

a friend in need is a friend indeed...

Miten ihana olo tuleekaan, kun tekee pari tuntia läksyjä (hei,  tää jos joku on juhlanaihe, on meinaa niin harvinaista mulle!) Huomenna sit vaa toinen satsi, tosin viel pahempana, mut what u gon' do, se on huomisen murhe.
Tänään oli paljon parempi fiilis ku eilen. Ehkä ne pidemmät yöunet autto tai sit vaan se, et päästiin tyttöjen kaa pitkäst aikaa vaihtaa kuulumisia kahvit kädes.
Mul on aivan ihana oma tyttöporukka, johon tutustuin yläasteel. En tiiä onks kliseetä sanoo, mut ollaan kaikki tosi erilaisia ja erilaisist olosuhteist, joka on täydentänyt ja muuttanut meit jokaista. Oon oppinut niin paljon mun ystäviltä!  Nyt syksyllä kuitenki jokainen meistä vaihto eri lukioihin, mikä oli aluks aika shokki. Ei ollu enää sitä rutiinia ja automaattista tapaamista koulussa, mihin oli tottunut. Tilanne muuttu ja sillon tuli mietittyä et kenen kaa ystävyys säilyy ja kenen ei, ja miks se sit saattaa lopahtaa.
 Kävi sit niin et kaikki ne, jotka oli mulle ysin aikana läheisimpiä on vieläkin. Joidenkin kaa sit vaa niin, et aika tai motivaatio ei riittänyt siihen et näkis tarpeeks, jonka takia sit ystävyys saatto jäädä pinnallisemmaks. Onhan se harmillista, mut niin vaan käy joskus. Ystävät vaihtuu ja karsiutuu, mut lisää tulee ajan kanssa. Kyllä sen huomaa miten ite on muuttunut ja miten muutkin on muuttunut.. eli ei ihme et joistaki ihmisistä erkanee vaan niin helposti. Oon huomannu myös sen, et yhä harvemmin oon läsnä, ja mihin se ystävyys sit sitten perustuu, jos en ees tiedä toisen nykyisestä elämästä. Tänään oli kuitenki ihana nähdä taas kunnon porukalla mun rakkaita, jotkut ihmiset vaa pysyy täs mun elämäs mukana, vaikkei tuliskaa nähtyä niin usein ku ennen. Ei niistä vaan perkule pääse eroon.
Love ya !<3


Ihanat herkut !
 HEI! suosittelen tota teetä, on meinaan ihan sika hyvää! ! ostin tos pari päivää sit ja nyt lipitän tota ihan jatkuvasti. Muutenki tykkään noist Clipperin teistä (tai sit noi pahvit on vaan aina niin suloset). Outoo et ennen en juonut yhtään teetä, mut nykyään oon iha hullaantunut. varsinkin kaikki vähän jännemmät maut, niinkun tää Red Fruits &Aronia Berry, suosittelen! :)
Lisää kuvateksti

Lisää kuvateksti
kahvittelun jälkee menin sit salille ja pidin hyvän treenin (joskus niitäki...) Oli ihan hirvee nälkä ja hain sit Sokokselta nopeet vaan tollasen proteiinipatukan, se oli isoin ja suklaisin. nam!


Nyt unta palloon!


-Daliina

6 kommenttia:

  1. Hih, itsekin hankin ensimmäiset Clipperin teeni juurikin noiden pahvipurkkien takia! Aivan ihanat pakkaukset ♥ Nykyään olen aivan koukussa kyseisiin teemakuihin muutenkin! ;D

    VastaaPoista
  2. ihana blogi sulla =) tykkään kans kauheesti sun tyylistä!

    ♥ leave-world.blogspot.com

    VastaaPoista

Kommentteja? :)