maanantai 7. tammikuuta 2013

Takaisin salille!

Viime yö meni kyllä niin lyhyillä yöunilla, että huh huh! Sain unta vasta neljän jälkeen ja herätyskello  soi kolmen tunnin päästä. Se on niin hirvee tunne, kun makaat ihan tietämättömänä lämpimän peiton alla ja sitten se soi. Sen äänen vain tunnistaa saman tien ja välittömästi tulee toivo, ettei olisi kuullut mitä kuuli. Herätyskello on arkkiviholliseni.
Puolen tunnin torkun painamisen jälkee oli pakko nousta. Teki kauheesti mieli hedelmiä tai jotain raikasta jugurttia kahvin kera,  jotta silmät sais kunnolla auki. Onneks löytyki verigreippiä, avokadoa ja mansikoita (jäätyneitä toki).


Mul on tapana laittaa vaatteet  valmiiks jo illalla. So nopeuttaa ihan sikana, eikä tuu sitä itkupotku raivaria ja vedettyä koko vaatekaappia lattialle, etsien (heittäen) vaatteita sikin sokin, koska just tänään haluan sen tietyn paidan, joka on tietenkin pesussa, joten mulla ei oo mitään päälle pantavaa. Iltasin ku laittaa vaatteet valmiiks niin säästyn kyllä suurelta draamalta ja ajanhukkaamiselta.
Kouluun tykkään pukeutuu aina rennosti! En hirveesti ees mieti mitä mä puen, vaikka toi itkupotku raivari-tarina antais olettaa. Enemmänki kun ulos lähden niin mietin tarkkaa ja harkiten ja meikkaan tunti tolkulla, se jos joku on nautinnollista. <3 Ja mitä tykkäätte mun uusista kengistä? - ne on kyl aika jyrät, mut tosi kivat jalassa.  Ostin Biancosta puoleen hintaan 40 eurolla, kaupassa kävi vaan moka. Valaistus näytti siel et ne olis ollu täydellisen harmaanrusehtavat, mut luonnonvalossa huomasin et oli vähän tummanvihreeruskeet.....
 
  Koulun jälkee oli sit aika lähtee salia kohti. Kuten aikasemmin kerroin, en oo nyt lomalla käynyt salilla yhtään, se vaan jäi, vaikka rakastankin urheilua. Ihan kamalan hirveet omantunnon tuskat tuli, ku en käynyt salilla ja sen seurauksena suklaahelvetti.
hyihyihyihyihyi.
Ja miten ihanaa olikaan hakee taas kuukausikortti, pukee reenivaatteet ja päästää höyryjä pihalle. Pakko myöntää, et reeni ei ollut paras mahdollinen ja kengät jäi kotiin, mut tulipahan tehtyä ees vähän jotain. Huomenna uudestaan !


Mutta lovelyy maanantaita kaikille, Daliina!

         
4 kommenttia:

  1. Eikä, ihan mielettömät kengät!! :)

    VastaaPoista
  2. Toi villapaita on tosi kiva!:)

    VastaaPoista
  3. Kiitos Elli! kiva, jos tykkäät. olin ite meinaan aluks vähän epävarma noiden suhteen, et onks ne liian massiiviset, mut kiva jos miellyttää:)

    VastaaPoista

Kommentteja? :)