perjantai 25. tammikuuta 2013

Pullaa !

Voisilmäpullat, mitä herkkua! <3
Nyt oon (edes kerran) ansainnu nää, ku juoksin tunnin ja laskin kaks laskua matikassa!Nyt alko sit koeviikko, maanantaina olis matikkaa, tiistaina maantietoo ja muita nyt en muistakkaa. Otan ne selvillä sit tiistaina. ;)
Kävin tänään TYKissä (Tampereen yhteiskoulun  erikoislukio) juttelemassa koulun rehtorin kanssa, että pääsisinko siirrolla sinne. Päättötodistuksen keskiarvo kuulemma riittäis ihan hyvin (8.8) mut kurssit on aika täynnä tällä hetkellä, ettei osannu sanoo juuta eikä jaata. lupas et ilmottelee mulle helmikuun alussa, että nyt jännittyneenä sitä odotellaa! Tällä hetkellä oon siis Sammon keskuslukiossa, mut en tiiä.. se ei oikeen nappaa.
Teatteria oon harrastanut ihan pienestä asti ja sitä kautta oon päässyt näyttelee lyhytelokuvissa ja kierrellyt koekuvauksissa. Ei mikään hohtone tarina, mut haluisin taas päästä treenaa itteeni näyttelemisessä ja päästä esiintymään. Siks tykki vois olla mulle hyvä vaihtoehto, siirrolla sinne on kuulemma aika vaikee päästä, mut yritetään yritetään.. ja pidetään peukkuja pystyssä !


Muutenki luova kirjoittamine kiinnostaa ja sitä nimenomaa tykissä olis enemmän.
Mutta ilmottelen teille sit, oli tulossa hyviä tai huonoja uutisia, lupaan kertoo joko innoissani tai katkerana rehtorin vastauksen.

Nyt kuitenki viikonlopun suunnitelmiin kuuluu opiskelua, opiskelua ja vielä kerran opiskelua. Tai helvetti, niinhän mä aina sanon perjantaina, mut sunnuntaina tajuun et mä en oo tehnyt yhtään mitään! "nyt kaikki rästiläksyt, nyt luen, teen sen ja sen, vois siivota huoneen... blaaablaaaBLAAAh..." koskaa mitää oo tehnyt. Hävettää? Ja kuitenkin mä puhun täällä mun blogissa vaan siitä kuinka paljon oon opiskellu tai kun juhlistan pullalla mun matikan läksyjä (okei okei... edelleen tein vaan kaks matikan tehtävää) . Kyllä, olen lusmu, myönnetää myönnetää..


Oon muute ihan lumoissani tosta Anna Puun uudesta biisistä "Kolme pientä sanaa ". En erityisemmin pidä Anna Puusta, mut tää biisi on jotenki... tosi ihana. Viidettä kertaa putkeen nyt menossa, miks mul on aina tapana kuluttaa kaikki biisit kuuntelemalla niitä putkeen niin kauan kunnes ei enää vaan pysty, ei pitkään aikaan...

Linkki biisiin:

http://www.youtube.com/watch?v=gSVFZ4UM0Lk mut jos mä nyt menisin tekee maantiedon karttatyötä ja vähän lukeekki !

- Daliina

2 kommenttia:

  1. Omnom, hyvän näköistä pullaa :3
    Toivottavasti pääset sinne toiseen kouluun, pidän sulle peukkuja! :)

    VastaaPoista

Kommentteja? :)