torstai 17. tammikuuta 2013

Heido!

Onks mun oikeesti pakko tehdä joku aineistoessee jos en jaksa?
Oon aina jättänyt kaiken ihan viime tippaan. Siis aina.  Huomennakin pitäis olla palautettuna iso essee ja maantiedon karttatyö, en oo vieläkään alottanut, mut suunnitelmis olis kahvi + opiskeluyö. Tuleekohan tästä yhtään mitään, kello on 10 ja mua väsyttää. ----> lisää kahvia.
On kuitenki ihana syy siirtää esseen tekemistä myöhemmälle iltaa ja tehä nyt postausta mun päivästä (tiedän, se kostautuu ja pahasti).
Tänään mun koulu loppu jo yhen aikaa ja päätettiin sit Sirin kaa lähtee kahvilaan vähä juttelee ja "opiskelee". Oon nyt  pari päivää ollu ihan kauhee kahvilahiiri, ku koko päivä menee siellä istuessa, mut mikäs siinä, hyvässä seurassa. Iha kelpo tapa laistaa opiskelua.

Tosta kuvasta näkee selvästi kuinka rankasti opiskeltiin, vähä Marie Claire- lehtee luettiin ja kalenteria täyteltiin.. Ei huono. Pian mukaan tuli kans Jossu, Marmi ja Roosa, sen jälkee oli turha ees ajatella jotai ruotsin esseetä.

Molemmil oli maalaisjuntti tyyli flanellit päällä <3








Siri, Roosa, Marmi ja Jossu, yhdet ihanimmat ihmiset jotka tiiän :)
Kahvilat on kyllä ihania paikkoja. Siis, on jotenki niin rentouttavaa vaan istuu ja olla, kun samalla kattella sivusta maailman menoa kuuma kuppi kädessä. Meen usein yksin kahvilaan vaan istuu ja viettämään parasta laatuaikaa itteni kanssa. Sillon jos joskus voi ajatella järkevästi ja tuntea itsensä oikeesti onnelliseks. Se on se hetki, jollon saan keskittyä 100 prosenttisesti vain itteeni ja omiin ajatuksiini..

Nam!


Parin tunnin päästä lähin sit salille vetää käsitreenejä. Voi luoja, ku tuli hyvä olo! Huomenna sit viel kunnon rääkki, ku Alex tekee mulle jonku sen "vatsatreeni" (mikäköhän seki sit on..), joka oli kuulemma ihan tappo, jee!




Urheilu on kyllä yks paras asia mitä mää tiiän. On ihan sika hienoo, et nykyään on ruvettu arvostaa vaan enemmän ja enemmän vahvaa ja hyväkuntosta kroppaa, kun ruitunutta ja laihaa. Lihaksikas vartalo on mun kauneusihanne ja tavoite. Ties vaikka alottaisin fitnessin...
Mut kaippa munki täytyy oikeesti mennä tekee sitä esseetä!

Maailma on tarkoitettu elämänhaluisille, rakastakaa ja pitäkää huolta itsestänne! Hyvää yötä kaikille! <3

-Daliina



2 kommenttia:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=ZdgSir6Q1lc jotenki tulee kyl ihan sä mielee tosta... :D jumppajumppajumppa ja silti on ihan timmissä kunnossa. Ei mut oikeesti se on vaan hyvä asia!! Ihmettelen vaan miten sulla riittää tohon kaikkeen energiaa.. Kaikkien pitäis oikeesti ottaa susta mallia! Tollasia ihmisä tarvitaan lisää maailmaan! :))

    VastaaPoista

Kommentteja? :)