lauantai 12. tammikuuta 2013

Maestro

Lupailin eilen laittaa postausta mun uudesta meikkivoiteesta Giorgio Armanin Maestro, jota tänää pääsin sitten ekaa kertaa kokeilemaan.
 Oon jo jonki aikaa yrittänyt löytää mulle sitä "täydellistä" meikkivoidetta, joka oikeesti näyttäis ja tuntuis hyvältä. En oo mikään meikkaamisen ekspertti, vaan teen sen vaan omaks iloks. Senhän takia mä meikkaan, jotta näyttäis ja tuntuis paremmalta! Pohja on mulle meikissä tärkein, vaikka ihoni onkin normaalikuntonen. Kauniiseen pohjaan on kiva tehdä sitten kaikki muukin, oli se sitten arki tai juhlameikki, haluun panostaa pohjaan. Mulle meikkivoiteen ei tarvi olla mikään erityisen peittävä, enemmänkin luonnollinen, kuulas ja kevyt, joka kestää normi koulupäivän. Luonnollinen siks, että pohja ei näyttäisi ihan tukkoon meikatulta, pienet ihon virheet saa näkyä, kunhan iho näyttää luonnollisen kauniilta. En myöskään haluu tuntea naamassa kauheeta pakkelikerrosta, vaan kevyen ja raikkaan, joka näyttää myös kevyeltä ja raikkaalta luonnonvalossa.
Maestro oli huippu valinta mulle! se ihan oikeesti täytti kaikki noi vaatimukset. Todella kevyt nestemäinen voide teki ihosta kirkkaan ja raikkaan, mutta tuntu et meikkiä ei olis ollut ollenkaa.


Tässä on siis lähtökohta, minä ilman meikkiä. Vaan kosteusvoide ja meikinpohjustus suojanani. Yllättävän vaikeeta laittaa tälläsiä kuvia nettiin, en meinaan tykkää näyttäytyy ilman meikkiä. Se oikeesti harmittaa, kun on niin vaikeeta olla ilman meikkiä julkisissa paikoissa ihmisten seurassa, joskus harvoin kyllä teen sitä mut olo on tosi epämukava ja inhottava. Kadehdin ihmisiä, jotka pystyy siihen hyvällä itsetunnolla, vaikkei oliskaan mikään "täydellinen" iho, kaikkien pitäis pystyä, mut ei se oo niin helppoa. Kotona kun oon niin en käytä ikinä meikkiä, mut ulos mentäessä on laitettava edes vähän jotain, kun on niin vaaleat kulmat ja nysät ripset.
Levitän meikkivoiteen aina sormilla. Musta se tuntuu jotenki helpommalta ja lopputuloski näyttää paremmalta. Maestro oli tosi helppo levittää! Se vaan liuku ihoon helposti ja pieni pisara riitti koko naamaan tosi hyvin!
Siinä on sitten lopputulos. Ihossa näkyy vielä pienet virheet, mutta en halua kuitenkaan ihan nukkeihoa.  Puuteria en tarvinut enkä käyttänyt valokynää. Iho tuntu tosi pehmeelt ja freesiltä!

Maestro toimi mulla tosi hyvin ja oon tosi tyytyväinen. Hinta oli kallis, mut kyllä toi oli sen arvonen. Eli suosittelen kaikille!

Pusuja ja haleja, Daliina!4 kommenttia:

 1. Onpas sulla kaunis iho, näyttää tosi hyvältä ilman meikkiäkin! Mäkin inhoan sellaista tuntuvaa pakkelikerrosta. Yleensä en käytä meikkivoidetta ollenkaan, vaikka ihon virheet silloin ärsyttävästi näkyykin :D

  http://www.ellataimi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Toi on totta, koska mielummin ilman meikkivoidetta, kun et on huono meikkivoide. :)

   Poista
 2. Hei samaa mieltä aikaisemman kommentin kanssa ;) liity mun blogiin niin mäki liityn sun !:) http://ilonayksinkotona.blogspot.fi/ !

  VastaaPoista
 3. kiva blogi :)

  http://whatcanisayu.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kommentteja? :)