sunnuntai 6. tammikuuta 2013

it's back to school !

Koulu alkaa huomenna. Arki alkaa huomenna. Mahdollinen helvetti alkaa huomenna.

Tuntuu et nykyään sitä lomaa tarvii vaan enemmän ja enemmän ja kun sitä saa, se ei riitä millään. 
Kouluun on kuitenkin kiva palata ja saada elämään taas rutiinia. Lomalla mun on aina vähän vaikeempi käydä salilla tai lenkillä, syödä säännöllisesti ja tehä oikeesti jotain hyödyllistäkin. On helpompaa vaan nukkua pitkään ja  loppupäivä  mennä fiilispohjalla. Loman alussa aina sanon vielä itelleni et "kaks ekaa päivää saa  höllätä, sit toimintaa enemmän.."

 Sit käy niinkun nyt, tajuaa et se koko loma meni sillä fiilispohjalla sata lasissa ja koulu alkaa huomenna. Sen jälkee kysytään ne samat vanhat tutut kysymykset: "miten se loma meni niin nopeesti, mitä mä nyt taas tein tällä lomalla, miksei loma voi olla pidempi, millon on seuraava loma.."
        Ja jälleen alkaa arki, eli koulussa käymistä, läksyjen tekemistä, 6:45 heräämistä ja stressaamista... mutta kuitenkin mä rakastan sitä. Siitä mun elämä kuitenkin suurimmaks osaks koostuu. Onhan se nyt totta ettei loma tuntuis miltään, jos sitä olis aina. Se tekeekin lomasta loman, asian jota himotaan, odotetaan, toivotaan ja muistellaan. Siks on ihan kiva palata huomenna taas kouluun pitkästä aikaa. Näkee ne ihmiset joita ei nähnyt lomalla (eli sosiaalisuus tulee takaisin elämään) ja saa rytmin takaisin arkieloon. Tulee syötyä paremmin, urheiltua ja kavereitakin näkee enemmän. Se jos joku tekee mut oikeesti onnelliseks. Sain jopa vasta nyt käyttöön uuden kalenterinikin Eli huomenna vaan iloisesti ja onnellisesti kouluun, onneks koulu alkaa sentään vasta 11 ;)


Joo se on nalle puh. Pari kaveriiki nauro jo sille, mut musta se on aivan yyber söpö  !

Haleja ja pusuja, Daliina!       

3 kommenttia:

Kommentteja? :)