lauantai 26. tammikuuta 2013

Pieniä elämän iloja!

Onpa ihanaa olla vaan kotona, löhöillä ja tehä kaikkea turhaa!
Nopeelta kauppareissultaki mamman kaa mukaa lähti pari urheiluvaatetta, kynsilakka ja lisää Clipper teetä (tää rupee jo menee mielipuoliseks mulla..).
Ihana Roosan antama mukikin pääs ensikäyttöön! <3 KIITOS ROOSA! ja toi Organic white tea with orange on hyvää, suosittelen.
Kyllä tiedän, ne on nysät. Yritän epätoivosesti vähentää pureskelua, mutta koeviikko ei auta juuri nyt asiaa..

Lumenen kynsilakka väri 4, niittykukkia. Taisin maksaa 5 euroo :)
Mikään ei tuo motivaatiota urheiluun enemmän kuin uudet reenivaatteet! 
Vitsi, oon jo jonki aikaa ettiny ittelleni sellasta ihanaa persikan väristä poskipunaa, mistää ei vaan oikee löydy just sitä sopivaa, joka ei maksais aivan liikaa. Ei nyt vaa yksinkertasesti huvita maksaa 60 poskipunasta, ei juuri nyt..
Muutenki tykkään himona tosta persikka väristä ! Kasvoilla se on tosi fresh ja ihana. :) mut pitää vaan jatkaa etsimistä.. itseasiassa Giorgio Armanil oli tosi kiva poskipuna mut se maksoki jo päälle 50 euroo, mut se oli kyl ihana, jos säästäisin ja ostaisin.. ;)

Nyt meen iltapesulle ja pusulle ja lukee vielä vähän maantietoo.. ja ehkä parii lehtee, jotka tuli ostettuu tänään (eli siis mitäköhän mä sit taas oikeesti luen...)
Kauhee ikävä on muuten omaa kultaa. <3 Ei olla nähty nyt reiluun viikkoon ku koeviikot ja kaikki, onneks meen nyt torstaina Alexille ja on siellä sunnuntaihin asti! pusipusi.

Ihanaa sunnuntaita!

-Daliina

1 kommentti:

  1. Toi tee jossa on noita appelsiineja päällä näyttää tosi hyvältä! :D Blogissas on söpö a yksinkertainen ulkosau :)

    ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kommentteja? :)