tiistai 26. helmikuuta 2013

Meikkivoide testaus


Sain tossa jokunen aika sitten meikkivoiteen testattavaksi, Giorgio Armanin Face Fabric second skin nude makeupin, ja aattelin sitten tehdä siitä pienen testauksen ja arvostelun.
 En todellakaan oo mikään ammattilainen näissä asioissa, vaan tavallinen kriittinen meikkaaja, joka haluaa hyvän ja varman lopputuloksen. Eikä rahat riitä (ainakaan mulla) ostella koko ajan uusia meikkivoiteita niin mielummin testaan kunnolla, harkitsen ja sitten ostan tyytyväisenä! Siinä on siis tuo testikoko jonka sain Sokokselta, 5ml, joten riitti hyvin pariin kokeiluun.
Meikkivoiteen hinta oli noin 40 euroa ja koko 40 ml, kun katsoin Sokokselta.

ILMAN MEIKKIVOIDETTA :

Koostumukselta tuote oli tosi vaahtomainen ja pehmeä. Se levittyi ihoon helposti ja tuntui kevyeltä ja ilmavalta. Ei erityisen peittävä, vaan kauniisti tasoitti pieniä virheitä. Mulla kuitenkin on viime aikoina ollu tosi  kuiva iho joten se toi ne aika ikävästi esille. Kuvissa sitä ei oikeen näy selvästi, mutta siltä se tuntu. Luulen et tuote sopii siks  paremmin normaalille tai rasvottuvalle iholle, jossa, jossa kuivuus tulee harvemmin esille. 

MEIKKIVOITEEN KANSSA :


Ite tykkäsin kyllä meikkivoiteesta! Tarvii vaan kunnolla kosteusvoidetta alle. Ei ollu mikään super kestävä, sillä jonku 5 tunnin päästä jo huomas et kuivuus tuli selvemmin ja selvemmin esille, mut anto tosi luonnollisen ja kevyen tunteen iholle. :)

Sit vielä kuvaa kun on pikameikil kulmat ja silmät kuosissa..
Haluutteko et laitan lisää tälläsiä testauksia vai oliks tää iha hanurist? 

Pusuja ja haleja kaikille! <3

Nauttikaa elämästä!

-Daliina


6 kommenttia:

 1. jooo lisää tälläsiä! mulla itellä kun ei oo rahaa ostaa muuta kun markettitavaraa, niin on ihana lukee mielipiteitä näistä pro-meikeistä! pus, oot kaunis! <3

  VastaaPoista
 2. Oi ihastuin sun simmuihin :3

  VastaaPoista
 3. voisit tehä lisää tämmösii postausksii =) mullekki varmaa kelpais tuo meikkivoide ku näyttää aika vaaleelt ^^

  lukijasi, forangelseyes.blogspot.fi <;3

  VastaaPoista

Kommentteja? :)